• Rustkammervej 76, 4180 Sorø
  • pedersborg.skole@soroe.dk
  • Christina Aalling Wolff den 31-07-2015
    Kære forældre på Pedersborg Skole

Jeg videresender brev til forældre på Pedersborg Skole fra Sorø kommune.

Og jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortælle at kontoret åbner igen - efter sommerferien, på mandag den 3. august kl 10. "Værd at vide" om Pedersborg Skole er ved at blive opdateret og vil i år udkomme i en digital version - som snart kan findes på skoleporten.

Derudover vil jeg benytte lejligheden til at gentage, at skoleåret 2015 - 2016, begynder den 10. august for 1. - 9. klassetrin. (0.klasse begynder den 13. august.) Vi starter med to omlagte skoledage iforhold til ferieplanen, og der er sørget for bustransport til dem som bruger bus til skole.

Vel mødt,

Mange hilsner
    Christina Aalling Wolff

• Christina Aalling Wolff den 03-07-2015
    winkAlle ønskes en dejlig og god sommer, vi glæder os til at se jer alle til et nyt og forrygende skoleår, den 10. August.

På cykeltur med 3.årgang.

Vi var 60 elever på cykler til Bromme.

Så da vi kom til et bålhus fik vi lov til at lege i skoven. Så sagde Mille at hun ville køre en mountainbike tur. Josefine og Franka havde ikke en mountainbike så de lånte nogle af deres klasse kammerater. Men de kom for sent og fór vild. Men så kom deres veninde forbi og hjalp dem. Men de var skyld i at der var andre børn der blev væk.

Der var også flere værksteder, der var dåseskjul med Rie og gåtur med Rikke og Susanne (Carl 3.a). Vi legede i reb som man kunne svinge sig i over en grøft. På hjemturen var der nogle cykler der gik i stykker men de blev lavet - tak til Jan, Kathrines bedstefar. Det var en god tur det tror vi alle syntes.

Skrevet af Josefine og Franka 3.b