• Rustkammervej 76, 4180 Sorø
  • pedersborg.skole@soroe.dk
  • Kirsten Kristoffersen den 21-03-2015

Jeg var den lykkeligste flue på væggen!

Siri havde to tyske udvekslingsskolebørn på besøg. Der blev snakket engelsk, enkelte tyske ord, finger og kropssprog - og det var så dejligt at opleve. Dejligt at hun går på en folkeskole, der vægter den internationale dimension højt! Det har vi alle stor glæde af - tak for det. Bor man midt i Tyskland og har 4 timers køretur til vandet, er vores lille ørige med bl.a. store broer og lange strande bare lige sagen.

Mange hilsner Anita, mor til Siri 7.b

Fællesundervisning i indskolingen - i forbindelse med solformørkelsen fredag 20. marts.

(Fotos her under fra Lenette Poulsen)

Sæt dagen af til 100 års fødselsdagsfest
I anledning af Pedersborg Skoles 100 års fødselsdag, inviteres alle nuværende elever samt søskende, forældre og medarbejder til fødselsdagsfest torsdag d. 21 maj kl. 16 – 19 på Pedersborg Skole.

Mere info følger.

Fødselsdagshilsen fra 100 års gruppen.