Elsebeth Kirk Schrøder den 11-02-2016

Børne- og Ungeudvalget har i går besluttet, at elevferieplanen for skoleåret 2016-17 ændres, så elever i 1.-9. klasse starter efter sommerferien mandag den 8. august 2016 og elever i 0. klasse starter mandag den 15. august.

Besøg af Ældresagen marts 2016

Det er en tilbagevendende succes hvert år, når 1. klasserne har besøg af Ældresagen Sorø.  Børnene går rundt og læser en lille historie højt for deres gæster, og når man har læst, snakket, lyttet og fortalt, går man videre og læser sin historie for en ny interesseret gæst. Det er bare så dejligt at få lov til at vise, hvor dygtig man er blevet til at læse.

Tak for 3 dejlige dage.

Kærlig hilsen
1. årgang                     (Se fotos her til højre)

Linjeholdet "Krop- og bevægelse" var på besøg i Sorø golfklub en dag i april måned.

Skøn dag med høj sol, vind i håret og masser af golf og hyggelige små "svingoms" med golftræneren Steffen. 😊⛳️

Linjefagslærere

Mie og Nadja ☺️           (Se fotos her til højre)