• Rustkammervej 76, 4180 Sorø
  • pedersborg.skole@soroe.dk

En god historie

Vores seje Krop- og bevægelseselever alias " Blomsten af Danmarks ungdom" (nyt kælenavn fra soldaterne på Slagelse Kaserne smiley) har været på spændende besøg "ud af huset".

Først i Sorø Klatreklub og ugen efter på Slagelse Kaserne på forhindringsbanen smiley.

I klatreklubben blev vi instrueret af en super sej fyr, som blandt andet viste os, hvordan man kunne klatre hen over loftet (se fotos til højre).

Det blev hurtigt til en udfordring, som flere - specielt drengene tog opwink.

Vi havde også vores egne "Prof-elever" med fra holdet, som kunne vise os den helt rigtige teknik på klatrevæggene yes.

På forhindringsbanen på Slagelse Kaserne blev vi instrueret af to seje soldater, som gennemgik forhindringsbanen med os og lærte os den rette "spring-ned-teknik" til de mange udfordrende forhindringer (se fotos nederst til højre).

Kropskontrol, tillid til egne evner og masser af mod og styrke blev prøvet af på banen. Der blev svedt, brudt grænser og kæmpet hårdt. Super fedtlaugh.

Stolte "Krop- og bevægelseslærere",

Louise og Nadja smileywink...

Sæt dagen af til 100 års fødselsdagsfest
I anledning af Pedersborg Skoles 100 års fødselsdag, inviteres alle nuværende elever samt søskende, forældre og medarbejder til fødselsdagsfest torsdag d. 21 maj kl. 16 – 19 på Pedersborg Skole.

Mere info følger.

Fødselsdagshilsen fra 100 års gruppen.